VSO & BSO (4-13 jaar)

Wat bieden wij aan:

Buitenschoolse opvang is opvang buiten de schooluren. Dit voor kinderen van 4-13 jaar. Dit is elke middag na schooltijd, op roostervrije dagen en tijdens de schoolvakanties.

De meningen van de kinderen staan erg centraal bij ons. Hun mening wordt daarom ook vaak meegenomen in de beslissingen die gemaakt worden bij onze BSO. Zo mogen zij bijvoorbeeld meedenken over de activiteiten die ondernomen worden en het eten wat op het menu komt te staan. Wij willen de kinderen het gevoel geven dat zij gezien en gehoord worden. Dit staat erg centraal bij Hello Kiddies.

Op school wordt er al veel gevraagd van de kinderen. Dit kan behoorlijk intensief zijn voor de hen. Wij vinden het daarom belangrijk dat de kinderen na schooltijd opgevangen kunnen worden in een ontspannen omgeving, waarin samen plezier hebben centraal staat.

In de vakanties bieden wij tevens leuke vakantie-activiteiten en uitstapjes aan.

Dagritme - Voorschoolse & Naschoolse opvang:

07:00 Ontvangen van kinderen, eventueel ontbijten
07:30 – 07:50 Er is tijd om vrij te spelen.
07:50 – 08:10 Voorbereiden om naar school te gaan
14.30 – 15.30 De kinderen worden opgehaald en komen aan op de BSO. Zij krijgen tafelactiviteiten aangeboden.
15.30 – 16.00 De kinderen wassen hun handen en gaan gezamenlijk aan tafel zitten om te eten en drinken. Zij krijgen crackers, fruit, volkorenkoekjes of ontbijtkoek aangeboden. Hiermee wordt afgewisseld. Zij drinken hierbij water of thee.
16.00 – 17.30 Als het weer het toelaat gaan de kinderen buiten spelen onder toezicht van de pedagogisch medewerker(s), anders blijven ze binnen om activiteiten te doen.
17.30 – 18.00 De kinderen krijgen een warme maaltijd aangeboden en drinken water.
18.00 – 19.00 De kinderen spelen vrij binnen en worden opgehaald.