Over Ons

2f1e23f2-458b-4926-bc7b-928c0e5972c9
Directrice
Wajihah Quraishi

Welkom bij kindercentrum Hello Kiddies!

Hello Kiddies is een professioneel, modern en kleinschalig kindercentrum gevestigd aan de Picassoweg 3 in Almere. Het kindercentrum ligt in Tussen de Vaarten Zuid, in een rustige en groene woonomgeving.

Hello Kiddies biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit in de vorm van een kinderdagverblijf (KDV 0-4 jaar), peuterspeelzaal PSZ (2-4 jaar) en voor- en buitenschoolse opvang (VSO & BSO 4-13 jaar).

“Wij willen dat de kinderen zich happy, veilig, welkom en thuis voelen bij Hello Kiddies. Wij dragen actief en interactief bij aan de ontwikkeling van het kind. Bij Hello Kiddies hebben wij een hecht team. De communicatie is open, betrouwbaar en goed. Hierdoor staat er een gezellig, open, professioneel en enthousiast team klaar voor u en uw kind.”

Hopelijk tot snel!

Uk en Puk

Wij werken aan de hand van de methode ‘’Uk en Puk’’. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van 0- tot 4-jarigen door actief spel.

puk

Verse warme maaltijd

Bij Hello Kiddies wordt er elke dag een verse warme maaltijd bereid, die tevens voldoet aan de schijf van vijf.

Een gezonde start!

Wij besteden extra aandacht aan gezonde voeding en voldoende beweging. Al onze medewerkers hebben de scholing ‘’Een gezonde start!’’ gevolgd.

Vaste leidsters en huiselijke sfeer

Hello Kiddies bestaat uit een vast en hecht team van pedagogisch medewerkers die de kinderen met een warm hart ontvangen.